Vill du ha mer flow i livet?

När du skriver upp dig som prenumerant på inspirationsbrev från Room for flow får du en present – en gratis inspirerande 24-sidig pdf att ladda ner med
3 GRUNDLÄGGANDE INSIKTER FÖR MER FLOW I LIVET.
Många terapeuter och forskare förbiser dessa insikter trots att insikterna behövs för att åstadkomma personlig utveckling på djupet.


Inspirationsbreven är till för dig som är nyfiken på att minska stressen och öppna en dörr till ditt inre rum av flow. Både sånt flow där du glömmer tid och rum, men även ett enklare, härligt vardagsflow som gör att livet flyter på i en skön takt och där problem inte är så stora. I inspirationsbreven skriver jag om olika tips och funderingar kring stress och flow. Du får också information om workshops, föreläsningar, kurser och specialerbjudanden.

Tills vi ses i din inbox, kom ihåg att ge dig hän i livet, våga ifrågasätta och ha kul. (Och bli arg ibland om det behövs, det är i alla fall bättre än att vara maktlös.)

Lisa Sjöström
Grundare av Room for flow
lisa@roomforflow.se
* visar obligatoriska fält

Room for flow (Rapsodi Kommunikation AB) använder de uppgifter du lämnar på detta formulär för att skicka dig inspirationsbrev med tips och marknadsföring om personligt flow, arbetsplatsflow och samhällsflow.

Email Marketing Powered by MailChimp